Olen Petra, 28-vuotias luovaan muotokuvaukseen erikoistuva valokuvaaja. Erikoistumisestani huolimatta suurin vahvuuteni on monipuolisuus - kykenen mukautumaan asiakkaan tarpeiden mukaan työhön kuin työhön ja toteutan yhtä mielelläni niin villit muotikuvaukset yksisarvisten ja sateenkaarien kanssa kuin hillityn tyylikkäät henkilöstökuvat studiossa. Oli tyyli tai lähestymistapa mikä tahansa, kuvani ovat aina korkealaatuisia ja esteettisiä. 

Elämää valokuvayrittäjänä minulla on takana nyt viisi vuotta. Rakastan työni monipuolisuutta ja loputtomia mahdollisuuksia. Nautin siitä kun saan luoda valokuvia jotka palvelevat tarkoitusta ja kertovat tarinaa, yhdessä muiden luovien ihmisten kanssa. Olen urani aikana kuvannut tuhansia erilaisia persoonia, ja olenkin saanut paljon kiitosta juuri tavastani ohjata ja olla vuorovaikutuksessa kuvattavieni kanssa. Kuvauksissani tärkeintä on aina hyvä fiilis, hauskanpito ja tekemisen meininki. 

Valokuvaamisen lisäksi pidän hevosista, koirista, sushista, matkustelusta, auringonpaisteesta, ihan tavallisesta arjesta ja paljosta muustakin. Suurin osa vapaa-ajastani kuluu eläinteni parissa, joko hevostalleilla, agilityradoilla tai ulkona luonnossa. Mikäli mielit tutustua minuun paremmin, kurkkaa blogiini osoitteessa www.hestafotoblog.com.

Minulla on hyvät kontaktiverkostot mm. meikkaajiin, malleihin ja stylisteihin. Puhun suomen lisäksi myös ruotsia ja englantia. 


Asiakkaita ja yhteistyökumppaneitani ovat mm. Nokia Oyj, Valtioneuvoston kanslia, RE:Media Oy, Opset Oy, Named Clothing Finland Oy, ISS Palvelut Oy, Huvila Brand & Design Oy, OFRD Oy, Brandphoto Oy, Fleimio Designtyöstämö, Retouch Group Finland Oy, Hufvudstadsbladet, Q Hair, Fintrade-Mercer Ltd sekä lukuisat muut yritykset ja yksityishenkilöt. 

Using Format